Logo Megaflis
3/5

Kundeavis Megaflis Ålesund [uke 40, 22/09/2022] Nyeste tilbud

ANNONSER
ANNONSER

Megaflis kundeavis Ålesund

3/5
Actual brochure
Blant norske kunder er Megaflis en av de mest populære butikkene. Takket være dette har de også blitt en av de mest vellykkede butikkene på det norske markedet. Blant kundene er Megaflis kjent for sitt brede utvalg av produkter, og gode priser. De aller fleste kan handle alt de trenger her. Dersom du vil sammenlikne med andre butikker, kan du se deres tilbud her Biltema, Clas Ohlson, Felleskjøpet, Jula, Montér, Obs Bygg, Plantasjen.

Megaflis har butikker i mange byer over hele Norge. Vil du vite hvor? Jo, for eksempel i Kristiansand S, Nyborg, Trondheim, Oslo, Hønefoss. Leter du etter noe som ikke var tilgjengelig på vårt nettsted? Prøv det offisielle nettstedet til butikken her www.megaflis.no.

Si farvel til kundeaviser på papir og fulle postkasser, bruk isteden de elektroniske kundeavisene på Kimbino. Der finner du alltid de nyeste tilbudene fra Megaflis, hvor som helst, når som helst. Det er bra at du ser etter de nyeste kundeavisene til Megaflis på nettet, på den måten bidrar du også til en kvalitetsforbedring av miljøet.

I tvil om at det er enkelt å spare penger ved å handle? Bli med oss og se.

Det har aldri vært lettere å holde oversikt over de nyeste tilbudene hos Megaflis. Det eneste du trenger å gjøre, er å abonnere på vårt nyhetsbrev eller laste ned vår applikasjon Kimbino. Takket være din egen Kimbino vil du aldri igjen gå glipp av spesialtilbudene hos Megaflis.

ANNONSER
ANNONSER

Megaflis lagre steder i byen Ålesund

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Hjem og hage kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
Lukk
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Lukk
Logo Megaflis
Logo Megaflis