Logo Vita
3/5

Vita kundeavis Arendal - Nyeste tilbud

ANNONSER
ANNONSER

Vita kundeavis Arendal

3/5
Actual brochure
Blant norske kunder er Vita en av de mest populære butikkene. Takket være dette har de også blitt en av de mest vellykkede butikkene på det norske markedet. Hos Vita finner du alltid de produktene du trenger, og du sparer til og med penger. Kundene er vant til at Vita har jevnlige tilbud, derfor sjekker de ofte de daglige tilbudene her. Tilbudet gjelder fra 11/11/2022.

Dersom du ikke vet hvilken Vita butikk som ligger nærmest deg, kan du finne det ut her Oslo, Stavanger, Trondheim, Moss, Drammen. Fant du ikke det du leter etter? Du kan besøke butikkens offisielle nettsted her www.vita.no.

Ikke mer avfall! Dropp kundeavisen på papir og begynn å bruke de elektroniske på Kimbino. Du kan sjekke tilbudet hos Vita på internett, komfortabelt og når du vil. Å beskytte miljøet er vår prioritet. Vi er derfor svært fornøyd med at du foretrekker de elektroniske kundeavisene til Vita, i stedet for papirversjonen.

Ønsker du å spare penger? Prøv å gjøre det ved å kjøpe produkter til lavere priser, det vil snart bære frukter.

Sliter du med å holde deg oppdatert på de ulike spesialtilbudene hos Vita og samtidig balansere jobb og tar vare på familie? Hva med å forsøke noe annet? Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev, eller last ned Kimbino-applikasjonen Kimbino. På den måten sørger du for at du får et stort utvalg av alle spesialtilbudene hos Vita.

ANNONSER
ANNONSER

Vita lagre steder i byen Arendal

Kilde: here.com

ANNONSER

Andre butikker fra Helse og skjønnhet kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Vita
Logo Vita