Logo Bohus
3/5

Bohus kundeavis Billingstad - Nyeste tilbud

ANNONSER
ANNONSER

Bohus kundeavis Billingstad

3/5
Actual brochure
Alle har hørt om Bohus. Det er en av de butikkene som har gjort størst suksess på det norske markedet. Hos Bohus finner du alltid de produktene du trenger, og du sparer til og med penger. Nytt tilbud? Bohus utarbeider regelmessige tilbud til sine kunder. Det oppdaterte tilbudet er gyldig fra 28/11/2022, og du finner det her. Du kan finne det samme produktet til en bedre pris i andre butikker. Prøv å lete her: IKEA, JYSK, Skeidar.

Du kan handle hos Bohus i mange norske byer. Du finner butikken i byer som for eksempel Oslo, Larvik, Kristiansand S, Nyborg, Bodø. Finner du ikke det du leter etter på vårt nettsted? Prøv den den offisielle nettsiden til butikken www.bohus.no.

Får du kundeaviser på papir, har full postkasse eller esker med gamle kundeaviser? Det trenger ikke å være slik! Begynn å bruke Kimbino med elektroniske kundeaviser fra Bohus, så slipper du alt det der. Takk for at du tar hensyn til miljø- og skogsvern. Ved å bruke den elektroniske versjonen av kundeavisen til Bohus, sparer du inn mye på papirforbruk.

Takket være spesialtilbud, har det aldri vært lettere å spare penger.

Når du registrerer deg for å få vårt nyhetsbrev eller laster ned vår applikasjon Kimbino, får du alltid god oversikt over tilbudene hos Bohus, og du går aldri glipp av noen av spesialtilbudene hos Bohus.

ANNONSER
ANNONSER

Bohus lagre steder i byen Billingstad

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Møbler kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Bohus
Logo Bohus