Logo Elon
3/5

Elon kundeavis Bodø - Nyeste tilbud

ANNONSER
ANNONSER

Elon kundeavis Bodø

3/5
Actual brochure
Mest sannsynligvis kjenner alle nordmenn til butikken Elon. Takket være butikkens brede produktsortiment har de en av de sterkeste posisjonene på det norske markedet. Hos Elon finner du alltid de produktene du trenger, og du sparer til og med penger. Nytt tilbud? Elon utarbeider regelmessige tilbud til sine kunder. Det oppdaterte tilbudet er gyldig fra 01/12/2022, og du finner det her. Du kan finne det samme produktet til en bedre pris i andre butikker. Prøv å lete her: Coop Elektro, Elkjøp, Platekompaniet, Power, Teknikmagasinet.

Elon butikkene finner du i flere byer over hele landet, for eksempel Tynset, Skien, Arendal, Fauske, Ålgård. Leter du etter noe som ikke var tilgjengelig på vårt nettsted? Prøv det offisielle nettstedet til butikken her www.elon.no.

Ikke mer avfall! Dropp kundeavisen på papir og begynn å bruke de elektroniske på Kimbino. Du kan sjekke tilbudet hos Elon på internett, komfortabelt og når du vil. Elektroniske kundeaviser med det siste tilbudet fra Elon er tilgjengelig på internett. Det er ikke bare trendy, det er også et viktig skritt mot miljøvern og beskyttelse av skogene våre. Takk for at du er med på å beskytte miljøet.

Nå er det lett å spare penger når du handler!

Alle ønsker å spare tid og penger. Du kan spare penger takket være spesialtilbudene hos Elon, og spare tid ved å abonnere på vårt nyhetsbrev eller ved å laste ned applikasjon Kimbino. Du vil da raskt og enkelt kunne sjekke spesialtilbudene hos Elon på din Kimbino.

ANNONSER
ANNONSER

Elon lagre steder i byen Bodø

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Elon
Logo Elon