Logo Montér
3/5

Kundeavis Montér i Bryne || Tilbud fra 05/12/2022

ANNONSER
ANNONSER

Montér kundeavis Bryne

3/5
Actual brochure
De aller fleste har hørt om Montér, som er en av de ledene butikkjedene på det norske markedet. Blant kundene er Montér kjent for sitt brede utvalg av produkter, og gode priser. De aller fleste kan handle alt de trenger her. Vanlige og nye tilbud er det Montér lever for. De nyeste tilbudene som gjelder fra 05/12/2022 finner du her her. Ta en titt på tilbudene fra de store konkurrentene til Montér. Du finner de her Biltema, Clas Ohlson, Felleskjøpet, Jula, Megaflis, Obs Bygg, Plantasjen!
Montér butikkene finner du i flere byer over hele landet, for eksempel Kristiansand S, Hønefoss, Vinstra, Skien, Stavanger. Finner du ikke det du leter etter? Du kan besøke butikkens offisielle nettsted www.monter.no direkte fra dette nettstedet.
Nå trenger du ikke lenger å vente på at postmannen skal levere kundeavisen til Montér i postkassen. Du kan sjekke de når du vil på nettstedet til Kimbino. Beskyttelse av miljøet er mer enn bare en klisje. Derfor er vi glade for at du sjekker det siste tilbudet hos Montér på internett og ikke på papir. Mange trær blir spart på denne måten, og det er bare starten!
Nå er det lett å spare penger når du handler!
Det har aldri vært lettere å holde oversikt over de nyeste tilbudene hos Montér. Det eneste du trenger å gjøre, er å abonnere på vårt nyhetsbrev eller laste ned vår applikasjon Kimbino. Takket være din egen Kimbino vil du aldri igjen gå glipp av spesialtilbudene hos Montér.
ANNONSER
ANNONSER

Montér lagre steder i byen Bryne

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Montér
Logo Montér