Logo Rusta
3/5

Rusta kundeavis Drammen - Nyeste tilbud

ANNONSER
ANNONSER

Rusta kundeavis Drammen

3/5
Actual brochure
Rusta blir rangert som en av de mest kjente butikkene blant norske kunder, og derfor har de blitt en av de ledende på markedet i Norge. Det som kjennetegner Rusta er et bredt spekter av produkter, høy kvalitet og gode priser. Hos Rusta finner du alltid det du trenger. Er det ikke tilbud på det du trenger hos Rusta? Prøv å finne det i andre butikker! Ta en titt på tilbudene hos disse butikkene Europris, Lyreco, Zooplus.

Det finnes i tillegg Rusta butikker i Trondheim, Rolvsøy, Hønefoss, Elverum, Skien også. Har du funnet et produkt, men finner ingen informasjon om produktet på vårt nettsted? Besøk det offisielle nettstedet til butikken for mer informasjon www.rusta.com.

Nå trenger du ikke lenger å vente på at postmannen skal levere kundeavisen til Rusta i postkassen. Du kan sjekke de når du vil på nettstedet til Kimbino. Elektroniske kundeaviser med det siste tilbudet fra Rusta er tilgjengelig på internett. Det er ikke bare trendy, det er også et viktig skritt mot miljøvern og beskyttelse av skogene våre. Takk for at du er med på å beskytte miljøet.

Nå er det lett å spare penger når du handler!

Det har aldri vært lettere å holde oversikt over de nyeste tilbudene hos Rusta. Det eneste du trenger å gjøre, er å abonnere på vårt nyhetsbrev eller laste ned vår applikasjon Kimbino. Takket være din egen Kimbino vil du aldri igjen gå glipp av spesialtilbudene hos Rusta.

ANNONSER
ANNONSER

Rusta lagre steder i byen Drammen

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Andre kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
Lukk
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Lukk
Logo Rusta
Logo Rusta