Logo Elkjøp
3/5

Kundeavis ELKJØP Trondheim || Tilbud 05/12/2022, Kampanje

ANNONSER
ANNONSER

Elkjøp kundeavis Trondheim

3/5
Actual brochure
Mest sannsynligvis kjenner alle nordmenn til butikken Elkjøp. Takket være butikkens brede produktsortiment har de en av de sterkeste posisjonene på det norske markedet. Det som kjennetegner Elkjøp er et bredt spekter av produkter, høy kvalitet og gode priser. Hos Elkjøp finner du alltid det du trenger. Vanlige og nye tilbud er det Elkjøp lever for. De nyeste tilbudene som gjelder fra 29/11/2022 finner du her her. Dersom du vil sammenlikne med andre butikker, kan du se deres tilbud her Coop Elektro, Elon, Platekompaniet, Power, Teknikmagasinet.

Elkjøp har mange butikker over hele Norge. Du kan handle i mange ulike byer, for eksempel Oslo, Sandnes, Kristiansand S, Stavanger, Trondheim. Leter du etter noe som ikke var tilgjengelig på vårt nettsted? Prøv det offisielle nettstedet til butikken her www.elkjop.no.

Nå trenger du ikke lenger å vente på at postmannen skal levere kundeavisen til Elkjøp i postkassen. Du kan sjekke de når du vil på nettstedet til Kimbino. Elektroniske kundeaviser med det siste tilbudet fra Elkjøp er tilgjengelig på internett. Det er ikke bare trendy, det er også et viktig skritt mot miljøvern og beskyttelse av skogene våre. Takk for at du er med på å beskytte miljøet.

Takket være lave priser sparer du penger lett og smertefritt!

Sliter du med å holde deg oppdatert på de ulike spesialtilbudene hos Elkjøp og samtidig balansere jobb og tar vare på familie? Hva med å forsøke noe annet? Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev, eller last ned Kimbino-applikasjonen Kimbino. På den måten sørger du for at du får et stort utvalg av alle spesialtilbudene hos Elkjøp.

ANNONSER
ANNONSER

Elkjøp lagre steder i byen Trondheim

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Elkjøp
Logo Elkjøp