Kimbino
Kimbino
Logo Platekompaniet
3/5

BLACK WEEK 2023 Platekompaniet | Kundeavis, Tilbud

ANNONSER
ANNONSER

Platekompaniet kundeavis

Med Platekompaniets kundeavis kan du fylle opp hyllene med nye filmer og spill

3/5
Actual brochure

Du finner alltid gode tilbud hos Platekompaniet, og de har alltid det nyeste innen film, tv-serier, bøker og spill til gode priser. Den nye kundeavisen Platekompaniet - Black Friday er ute nå med startdato allerede 06/11/2023. Skal du sikre deg god underholdning, så ta en titt på Platekompaniets kundeavis her.

Du trenger ikke kjede deg om du ikke vil

Shop

Platekompaniet ble etablert i 1992 på Grønland i Oslo. Selv om det i dag kun finnes to fysiske butikker som ligger i Oslo, Sandefjord, Jessheim, Porsgrunn og Gjøvik, så kan det trygt sies at Platekompaniet tar dette igjen ved å være en av Norges største på netthandel. Hovedkontoret og lageret nettbutikken sender fra ligger sentralt i Oslo. Det som kjennetegner Platekompaniet er uslåelige tilbud, salg og målrettet kampanje på sitt brede utvalg som for eksempel: DVD/Blu-ray, CD, vinyl, spill m.m. Fordelsprogrammet til Platekompaniet heter KOMPIS, og det er gratis å melde seg inn. Det kan lønne seg å bli medlem for å få medlemstilbud, varsel om konkurranser, tilbud og aktiviteter som holdes i fysisk butikk.

Bakdelen med dette fordelsprogrammet er at den kun kan benyttes i fysisk butikk og ikke på nettbutikken. Lurer du på åpningstidene på de to butikkene i Norge, vil handle noe i nettbutikken, kjøpe gavekort eller se på utvalget, så ta en titt på det offisielle nettstedet til Platekompaniet platekompaniet.no. Uansett hva du skal handle, så lønner det seg alltid å sammenligne priser og salg med butikker i samme kategori. Du kan gjøre dette lett ved å klikke her: Elkjøp, Power, Elon, Teknikmagasinet og Coop Elektro

Litt hverdagsflukt? Handle dine nye TV-serier, bøker og spill på nett

Assortment

Hos %name% finner du alt du drømmer om innen underholdning. Med hovedkategorier som Blu-ray, DVD, Vinyl, CD, Gaming, Bøker, Lyd og Hi-Fi så finner du alt på ett sted enten du handler i fysisk butikk eller bruker nettbutikken. Dersom du ikke finner et produkt du leter etter, så bestiller Platekompaniet det gjerne inn for deg. Trenger du gavetips, filmtips eller andre råd, så får du alltid dette både i butikkene og på Hjelp-chatten på nettstedet. Platekompaniet har ofte kampanjetilbud og gode salg, så du finner alltid en gave eller en ting til deg selv når du er innom Platekompaniet å kikker gjennom utvalget. Platekompaniet tilbyr gratis frakt på alle ordre over 1000 kroner, og har også bøker innen alle sjangre, i tillegg til flotte platespillere, ulike headset, høyttalere og annet innen elektronikk.

Vær smart, og hold deg oppdatert på tilbud og salg som finnes i perioden 06/11/2023 - 30/11/2023, med Platekompaniets tilbudsavis Platekompaniet - Black Friday.

Kundeaviser hos Kimbino

Kimbino App
Tenk miljø, og spar både tid og penger med å skaffe deg alle kundeavisene til dine favorittbutikker hos oss i Kimbino. Hver uke gir vi i Kimbino deg de nyeste kundeavisene, stor-salgene og tilbudene på din telefon, enten via vårt nettsted som du finner her Kimbino.no eller ved å laste ned den kjekke applikasjonen som vi har arbeidet fram for å gjøre hverdagen litt lettere Kimbino. Vi gir deg mulighet til å være miljøbevisst, og selv om du takker nei til kundeaviser på papir, kan du allikevel holde deg oppdatert på de nyeste kampanjene og tilbudene i de butikkene og kjedene du selv måtte ønske.

Black WEEK for Platekompaniet i 2023

Det er tid for Black Friday shopping igjen, og eventet har også nådd Platekompaniet. Sjekk ut våre spesialtilbud på Black Friday 2023 i den nye kundeavisen til Platekompaniet! Den nyeste kundeavisen heter Platekompaniet - Black Friday, og den er gyldig fra 06/11/2023 - 30/11/2023. Gå ikke glipp av de fantastiske Black Friday tilbudene hos Platekompaniet. I kategorien Elektronikk og hvitevarer finner du også mange andre Black Friday kundeaviser. Dersom du skal kjøpe julegavene på forskudd og trenger inspirasjon, så ta en titt på alle kundeavisen i Black Friday kampanjen og spar penger. Kimbino gir deg en oversikt over de beste Black Friday tilbudene.
ANNONSER
ANNONSER

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori

Andre butikker fra Elektronikk og hvitevarer kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Platekompaniet

Registrer deg og få full glede av fordelene.