Logo IKEA
3/5

IKEA kundeavis Ålesund - Nyeste tilbud

ANNONSER
ANNONSER

IKEA kundeavis Ålesund

3/5
Actual brochure
De aller fleste har hørt om IKEA, som er en av de ledene butikkjedene på det norske markedet. Det som kjennetegner IKEA er et bredt spekter av produkter, høy kvalitet og gode priser. Hos IKEA finner du alltid det du trenger. Følger du med på tilbud fra andre butikker også? Det lønner seg! Prøv å se på Bohus, JYSK, Skeidar, for eksempel.

IKEA butikkene finner du i flere byer over hele landet, for eksempel Oslo, Nyborg, Sandnes, Trondheim, Furnes. Det offisielle nettstedet er til for å informere kundene om butikken og produktseriene. Dersom du ikke finner det du leter etter på vårt nettsted, kan du besøke butikkens nettsted her www.ikea.com.

Ikke mer avfall! Dropp kundeavisen på papir og begynn å bruke de elektroniske på Kimbino. Du kan sjekke tilbudet hos IKEA på internett, komfortabelt og når du vil. Du beskytter miljøet ved å droppe kundeavisen på papir, og går over til den elektroniske versjonen til IKEA!

Begynn å spare! Start med de lave prisene.

Når du registrerer deg for å få vårt nyhetsbrev eller laster ned vår applikasjon Kimbino, får du alltid god oversikt over tilbudene hos IKEA, og du går aldri glipp av noen av spesialtilbudene hos IKEA.

ANNONSER
ANNONSER

IKEA lagre steder i byen Ålesund

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Møbler kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
Lukk
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Lukk
Logo IKEA
Logo IKEA