Logo Skeidar
3/5

Kundeavis SKEIDAR i Ålesund || Tilbudsavis 05/12/2022

ANNONSER
ANNONSER

Skeidar kundeavis Ålesund

3/5
Actual brochure
Det er svært få som ikke kjenner til Skeidar butikken, da de faktisk er en av de ledende på det norske markedet. Produktserien til Skeidar er så bred at du kan kjøpe nesten alt du trenger her, alt til en pris du liker! Vanlige og nye tilbud er det Skeidar lever for. De nyeste tilbudene som gjelder fra 05/12/2022 finner du her her. Følger du med på tilbud fra andre butikker også? Det lønner seg! Prøv å se på Bohus, IKEA, JYSK, for eksempel.

Det finnes i tillegg Skeidar butikker i Kristiansand S, Hønefoss, Stavanger, Haugesund, Trondheim også. Fant du ikke det du leter etter? Du kan besøke butikkens offisielle nettsted her www.skeidar.no.

Si farvel til kundeaviser på papir og fulle postkasser, bruk isteden de elektroniske kundeavisene på Kimbino. Der finner du alltid de nyeste tilbudene fra Skeidar, hvor som helst, når som helst. Å beskytte miljøet er vår prioritet. Vi er derfor svært fornøyd med at du foretrekker de elektroniske kundeavisene til Skeidar, i stedet for papirversjonen.

Ønsker du å spare penger? Prøv å gjøre det ved å kjøpe produkter til lavere priser, det vil snart bære frukter.

Ønsker du å holde oversikt over tilbudene til Skeidar? Vær smart: Meld deg på vårt nyhetsbrev eller last ned vår Kimbino-applikasjon Kimbino. Takket være dette går du aldri glipp av spesialtilbudene hos Skeidar igjen.

ANNONSER
ANNONSER

Skeidar lagre steder i byen Ålesund

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Møbler kategori

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Skeidar
Logo Skeidar