Logo Biltema
3/5

Biltema kundeavis Bodø - Nyeste tilbud

ANNONSER
ANNONSER

Biltema kundeavis Bodø

3/5
Actual brochure
Alle er vet hva Biltema er! Takket være et fantastisk utvalg av produkter og interessante tilbud har de fått en ledende rolle på det norske markedet! Biltema har nesten alt du trenger, og ikke minst til gode priser! Dersom du vil sammenlikne med andre butikker, kan du se deres tilbud her Clas Ohlson, Felleskjøpet, Jula, Megaflis, Montér, Obs Bygg, Plantasjen.

Dersom du ikke vet hvilken Biltema butikk som ligger nærmest deg, kan du finne det ut her Hønefoss, Elverum, Sandefjord, Kristiansand S, Sortland. Det offisielle nettstedet er til for å informere kundene om butikken og produktseriene. Dersom du ikke finner det du leter etter på vårt nettsted, kan du besøke butikkens nettsted her www.biltema.no.

Si farvel til kundeaviser på papir og fulle postkasser, bruk isteden de elektroniske kundeavisene på Kimbino. Der finner du alltid de nyeste tilbudene fra Biltema, hvor som helst, når som helst. Når du sjekker det siste tilbudet hos Biltema på internett er du mye mer miljøvennlig enn om du velger papirversjonen. Vi er glade for at du foretrekker den elektroniske versjonen.

Takket være spesialtilbud, har det aldri vært lettere å spare penger.

Spesialtilbudene hos Biltema er så gunstige, og du kan spare mye penger. Hva kan du gjøre for å ikke gå glipp av et spesialtilbud hos Biltema? Det er enkelt: abonnere på vårt nyhetsbrev, eller laste ned vår applikasjon Kimbino.

ANNONSER
ANNONSER

Biltema lagre steder i byen Bodø

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
Lukk
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Lukk
Logo Biltema
Logo Biltema