Logo Jula
3/5

Jula kundeavis Bodø - Nyeste tilbud

ANNONSER
ANNONSER

Jula kundeavis Bodø

3/5
Actual brochure
Alle har hørt om Jula. Det er en av de butikkene som har gjort størst suksess på det norske markedet. Jula har et enormt produktspekter. Fortsatt i tvil? La selskapets slagord - Jula – overbevise deg. Blant kundene er Jula kjent for sitt brede utvalg av produkter, og gode priser. De aller fleste kan handle alt de trenger her. Nytt tilbud? Jula utarbeider regelmessige tilbud til sine kunder. Det oppdaterte tilbudet er gyldig fra 23/09/2022, og du finner det her. Dersom du vil sammenlikne med andre butikker, kan du se deres tilbud her Biltema, Clas Ohlson, Felleskjøpet, Megaflis, Montér, Obs Bygg, Plantasjen.

Jula har mange butikker over hele Norge. Du kan handle i mange ulike byer, for eksempel Bodø, Jessheim, Hønefoss, Harstad, Skien. Fant du ikke det du leter etter? Du kan besøke butikkens offisielle nettsted her www.jula.no.

Får du kundeaviser på papir, har full postkasse eller esker med gamle kundeaviser? Det trenger ikke å være slik! Begynn å bruke Kimbino med elektroniske kundeaviser fra Jula, så slipper du alt det der. Du beskytter miljøet ved å droppe kundeavisen på papir, og går over til den elektroniske versjonen til Jula!

I tvil om at det er enkelt å spare penger ved å handle? Bli med oss og se.

Sliter du med å holde deg oppdatert på de ulike spesialtilbudene hos Jula og samtidig balansere jobb og tar vare på familie? Hva med å forsøke noe annet? Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev, eller last ned Kimbino-applikasjonen Kimbino. På den måten sørger du for at du får et stort utvalg av alle spesialtilbudene hos Jula.

ANNONSER
ANNONSER

Jula lagre steder i byen Bodø

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Følg

Til butikken

Butikker

Del

Kimbino
Lukk
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Lukk
Logo Jula
Logo Jula