Logo Kiwi
3/5

Kundeavis KIWI i Skien || Tilbud 05/12/2022, Tilbudsavis

ANNONSER
ANNONSER

Kiwi kundeavis Skien

3/5
Actual brochure
Det er svært få som ikke kjenner til Kiwi butikken, da de faktisk er en av de ledende på det norske markedet. Produktserien til Kiwi er så bred at du kan kjøpe nesten alt du trenger her, alt til en pris du liker! Kiwi kommer stadig med nye spesialtilbud. Det nyeste tilbudet er gyldig fra 05/12/2022, og du finner det her her. Følger du med på tilbud fra andre butikker også? Det lønner seg! Prøv å se på Bunnpris, Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs, Coop Prix, Joker, Meny, Rema 1000, Spar, for eksempel.

Dersom du vil handle hos Kiwi, kan du finne butikkene i følgende byer: Oslo, Stavanger, Bergen, Drammen, Skien. Leter du etter noe som ikke var tilgjengelig på vårt nettsted? Prøv det offisielle nettstedet til butikken her kiwi.no.

Får du kundeaviser på papir, har full postkasse eller esker med gamle kundeaviser? Det trenger ikke å være slik! Begynn å bruke Kimbino med elektroniske kundeaviser fra Kiwi, så slipper du alt det der. Beskyttelse av miljøet er mer enn bare en klisje. Derfor er vi glade for at du sjekker det siste tilbudet hos Kiwi på internett og ikke på papir. Mange trær blir spart på denne måten, og det er bare starten!

I tvil om at det er enkelt å spare penger ved å handle? Bli med oss og se.

Få med deg alle spesialtilbudene hos Kiwi. Meld deg på vårt nyhetsbrev, eller last ned vår applikasjon Kimbino, så går du ikke glipp av noe. Du får en fullstendig oversikt over de siste tilbudene til Kiwi på din egen Kimbino.

ANNONSER
ANNONSER

Kiwi lagre steder i byen Skien

Kilde: here.com

Ytterligere kundeaviser fra kategorien

ANNONSER

Andre butikker fra Supermarkeder kategori

Følg

Butikker

Del

Kimbino
melk
sjokolade
tomater
bananer
fisk
olje
skinke
kaffe
Kimbino
Logo Kiwi
Logo Kiwi